SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

LeBron James'ten tarihi performans

NBA'de 2016-17 sezonu gece oynanan 3 maçla başladı.Son şampiyon Cleveland Cavaliers, New York Knicks'i farklı mağlup etti.

Gecenin ilk karşılaşmasında NBA'nin son şampiyonu Cleveland Cavaliers yıldız oyuncusu LeBron James'in müthiş performans gösterdiği karşılaşmada New York Knicks'i 117-88 mağlup etti.

Lebron James maçı 19 sayı, 11 ribaunt ve 14 asistle tamamlayarak triple-double yaptı. Cleveland'ın diğer yıldızları Kyrie Irving 29 sayı ve Kevin Love 23 sayı 12 ribaunt ile galibiyete katkıda bulundu.

Gecenin ikinci karşalaşmasında ise Utah Jazz ile Portland Trail Blazers arasında oynandı. Mode Center'da oynanan maçta Trail Blazers karşılaşmayı 113-104 kazanan ekip oldu.

NBA'de gecenin son maçında sezonun şampiyonluk favorilerinden Golden State Warriors ile San Antonio Spurs karşılaştı. Oracle Arena'da oynanan karşılaşmayı San Antonio Spurs 129-100 gibi farklı bir skor ile kazandı. Geçen sezon oynadıkları ilk 24 maçı kazanma başarısı gösteren Golden State Warriors bu sezona mağlubiyet ile başladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler