SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olimpiyatlarda Milli skandal

Kadın Milli basketbol takımı şoför yolu bilmediği için ısınmadan maça çıktı.

Rio’da yaşanan büyük organizasyon sıkıntısı Potanın Perileri’ni de vurdu. Şoför yolu bilmediği için 20 dakika mesafedeki salona 1.5 saatte gidebilen Ay-Yıldızlılar zaman kalmadığı için ısınmadan maça çıktı.

RIO'da oynadığı ilk iki maçından yenilgiyle ayrılan Kadın Basketbol Milli Takımımız'ın Avustralya karşılaşması öncesi çok büyük sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı. Oyunlardaki organizasyon sorunundan nasibini alan Potanın Perileri'nin Avustralya maçına kılpayı yetiştiği öğrenildi. Milli Takım'ın kafile şöförünün yolları bilmediği, bu nedenle 20 dakika mesafedeki spor salonuna otobüsü 1.5 saatte götürdüğü belirtildi. Bu nedenle Avustralya karşısına ısınmadan çıkmak zorunda kalan Ay-Yıldızlılar müthiş bir mücadele sergilemesine rağmen yenilgiden kurtulamadı. Milli Takımımız'ın yıldızlarından Işıl Alben de yaşananlarla ilgili duygularını Twitter'dan paylaştı. Işıl, "Öyle bir organizasyon düşünün ki ne maça gidebiliyorsunuz ne Olimpiyat köyüne. Çünkü otobüs şöförü yolları bilmiyor. Güvenli olmadığı için uyarıldığımız Rio'da bugün ara sokaklardaki 3. saatimize girdik" dedi.

EKREM MEMNUN: YAŞANAN BÜYÜK REZALET

Milli Takımımız'ın antrenörü Ekrem Memnun da organizasyonda yaşanan sıkıntılara isyan etti. Başarılı coach, "Kaldığımız yerde birkaç sıkıntı var. Ufak ufak halloluyor ama bugünkü büyük rezalet. Bizi maça getiren otobüste bir rehber olmaması ve şoförün de salonun yerini bilmemesi sebebiyle takımın kaldığı yerden buraya 1.5 saatte geldik. Isınamadık. Maça bile ucu ucuna yetiştik. Sadece takımla ilgilenmek istiyorum" diye konuştu.

3. MAÇTA RAKİBİMİZ JAPONYA

İlk iki maçından yenilgiyle ayrılan Milli Takımımız 3. sınavını bu gece Japonya karşısında verecek. Saat 23.45'te başlayacak maçı TRT Spor naklen yayınlayacak. Potanın Perileri rakibini yenerse bir üst tur için yeniden avantajlı konuma geçecek

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler