SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim akademisyenlerle bir araya geldi

Fatih Terim, toplantıda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanları ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürleri ile bir araya geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, futbolun geleceği için hazırlanan projeleri aktardığı ve katılımcıların katkısıyla ortaya yeni projeler çıkarmak amacıyla başlattığı Futbol Buluşmaları’nın üniversiteler etabı, TFF’nin Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. Terim, toplantıda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanları ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürleri ile bir araya geldi.

Organizasyon açılışında konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, günümüzde spor ile bilimin ayrılmaz bir ikili olduğunu vurgulayarak, üniversitelerle yapılacak çalışmaların futbolun gelişimi açısından önemine değindi.

[Fatih Terim'e Lazio'dan 2 yıllık teklif](https://www.mynet.com/fatih-terime-laziodan-2-yillik-teklif-95915-myspor)

TFF’nin halen üniversitelerle işbirliği içinde birçok proje yürüttüğünü ifade eden Fatih Terim, bu toplantıdan çıkacak fikirler ile bu projelere yenilerinin ekleneceğine inandığını söyledi.

Çocuk futbolu alanında üniversiteler ile verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Terim, üniversitelerin akreditasyonu projesini hayata geçireceklerini, eğitmenlerin eğitimi konusunda üniversitelerden yararlandıklarını belirtirken, üzerinde titizlikle durduğu Çocuk Koruma Programı alanında akademisyenlerden destek istedi.

[İşte Fatih Terim'in 16 garanti ismi!](https://www.mynet.com/iste-fatih-terimin-16-garanti-ismi-95637-myspor)

Terim, konuşmanın ardından katılımcılar ile görüş alışverişinde bulundu. Akademisyenler, bu organizasyonun gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, her alanda destek vermeye hazır olduklarını belirttiler. Toplantı kapsamında TFF ve Üniversiteler işbirliğiyle gerçekleştirilebilecek projelerin yol haritasının çıkarılmasına yönelik anket çalışması da gerçekleştirildi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler