SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göksenin Köksal 2 Yıl Daha Galatasaray'da

Galatasaray altyapısından yetişerek Yenilmez Armada ile başarılı sezonları geride bırakan Göksenin Köksal, kulübüyle olan sözleşmesini yeniledi.

2009-2010 sezonunda A Takım kadrosuna dahil olduktan sonra Galatasaray'ın ilk Euroleague macerasında, 23 yıl sonra yaşanan lig şampiyonluğunda ve erkek basketbolu seviyesinde Türk takımları tarafından kazanılan en büyük Avrupa kupası Eurocup şampiyonluğunda da takımın önemli parçalarından biri olan Hüseyin Göksenin Köksal, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da imzaladığı yeni sözleşmeye göre 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Galatasaray Odeabank forması giymeye devam edecek.

"Bir gün Galatasaray'a kaptan olacağım"

Göksenin Köksal, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bugün kulübümle 2 yıl daha sözleşme uzatmanın gururunu yaşıyorum. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu ve onurluyum. Bir gün olsun benden desteğini esirgemeyen Galatasaray Camiası ve Büyük Galatasaray Taraftarı'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmayın...''Ben Galatasaray'ın çocuğuyum. Ve bir gün Galatasaray'a kaptan olacağım! Saygılarımla" dedi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler