SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Darüşşafaka Doğuş 76-83 Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Süper Ligi mücadelesinde Daçka'yı 83-76 mağlup etti.

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ 76 - 83 GALATASARAY ODEABANK

SALON: Ayhan Şahenk

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ: Reggie Redding 16, Luke Harangody 14, Scottie Wilbekin 11, Semih Erden 11, Manuchar Markoishvili, Emir Preldzic 10, Marcus Slaughter 4, Ender Arslan 7, Milko Bjelica 3, Serhat Çetin, Furkan Aldemir

BAŞANTRENÖR: Oktay Mahmuti

GALATASARAY ODEABANK: Caleb Green 13, Errick McCollum 22, Vladimir Micov 25, Blake Schilb 10, Sinan Güler, Stephane Lasme 2, Joey Dorsey 11, Göksenin Köksal, Ege Arar

BAŞANTRENÖR: Ergin Ataman

1. PERİYOT: 19-16 (Darüşşafaka Doğuş lehine)

DEVRE: 42-42

3. PERİYOT: 58-65 (Galatasaray Odeabank lehine)

Spor Toto Basketbol Süper Ligi mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş ile Galatasaray Odeabank karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, mücadeleyi 83-76 kazandı.

İlk periyodu önde bitiren Darüşşafaka Doğuş, bu çeyrekteki performansını maçın geneline yayamadı. Galatasaray, 2. periyodu 23-26, 3. periyodu 16-23 önde tamamladı. Karşılaşmanın son periyodu ise 18-18'lik eşitlikle bitti.

Galatasaray'da skora en büyük katkıyı 25 sayıyla Micov yaptı.

Mivoc'u 22 sayıyla Errick McCollum takip etti. 11 sayı ve 8 ribaundluk performans gösteren Joey Dorsey de galibiyette büyük pay sahibiydi.

Galatasaray Odeabank ligde bir sonraki maçını Torku Konyaspor ile oynayacak. Darüşşafaka Doğuş ise Banvit ile karşılaşacak.

Ergin Ataman: Dinlenmeye vaktimiz yok

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ergin Ataman şunları söyledi:

"Üçüncü çeyrekte 14-0'lık seri ile birlikte önemli bir skor avantajı yakalasak da Darüşşafaka Doğuş geri dönüş yaptı. Çok zor bir maçı kazandık. Oyuncularımızın bugün göstermiş olduğu kararlılıkla maçı kazanmasını bildik. Neptunas maçından önemli ders çıkardık. Dinlenmeye vaktimiz yok, yarın Yunanistan'a AEK Athina maçına hazırlanmaya gideceğiz."

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler