SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bilet fiyatı 5 TL

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital maçının bilet fiyatları açıklandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı basketbol karşılaşmasının, bilet fiyatlarının tam 10 lira, öğrenci ise 5 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Spor Salonu ile Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlk olarak Vezirköprü ilçesinde bulunan spor tesislerinde incelemelerde bulunan Özyurt, daha sonra Kavak ilçesine geçti. Yaşar doğu Güreş Merkezi'nde yatılı kalan 32 öğrenci ile televizyondan Galatasaray- Çaykur Rizespor maçını izleyen Özyurt, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı tesisleri yerinde inceleyen Özyurt, "9 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 19.00'da Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanılacak olan Cumhurbaşkanlığı Basketbol Final Karşılaşması'nın bilet fiyatları tam 10 lira, öğrenci ise 5 lira olarak belirlendi" dedi.

Özyurt, tüm Samsunluları ve diğer illerden gelecek spor severleri söz konusu karşılaşmaya beklediklerini de sözlerine ekledi.

Eurosport

En Çok Aranan Haberler