SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Enes Kanter'den tepki çeken tweet

A Milli eski basketbolcu Enes Kanter, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen hakkında tepki çeken bir tweet attı.

Darbe girişiminin ardından eleştiri oklarının hedefinde olan Fethullah Gülen'in yanında olduğunu belirten Kanter çok konuşulacak tweet attı.

Türkiye'de tüm yapılanları görmezden gelen Kanter, attığı tweette "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" ifadelerini kulandı.

İşte Enes Kanter'in attığı o tweet:

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR"

Türkiye'de yapılan darbe girişimlerinin ardından, Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter, twitter adresinden ölüm tehditleri aldığını söyledi. Kendisine yöneltilen söylemleri twitter adresinden paylaşan Enes Kanter'in paylaşımları , Amerikan basınınında da kendine yer buldu.

"MEVCUT YÖNETİMLE PROBLEMİ VAR"

Amerika'da yayın yapan haber kanalı ESPN, Enes Kanter'in ölüm tehditlerini aldığını söyledi. ESPN haberinde, Enes Kanter'in twitter adresinden yaptığı söylemlere atıfta bulunarak, oyuncunun Türkiye'deki mevcut yönetim ve milli takım antrenörü Ergin Ataman'la olan söz düellosundan bahsetti.

Kanter'in sosyal medyada yaptığı paylaşımların altına tepkiler yağmaya devam ediyor.

DAHA ÖNCE GÜLEN'İN YAZISINI PAYLAŞMIŞTI

NBA'de, Oklahoma City Thunder forması giyen basketbolcu Enes Kanter, ülkemizde yaşanan darbe girişiminin ardından Twitter hesabı üzerinden Gülen'in bir yazısını paylaştı.

"SIRA SANA DA GELECEK!"

Yapılan darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'in bir yazısını paylaşan Kanter'e, Twitter kullanıcılarından, "Bekle bakalım, sıra sana da gelecek!" , "Vatan haini!" gibi yorumlar geldi.

İşte o paylaşım:


Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler