SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Datome: 'İstanbul’a dönmekten korkmuyorum'

Son 24 saat içerisinde Türkiye’de yaşanan askeri darbe girişimi tüm dünya tarafından yakından takip edildi. Ve Fenerbahçe’de oynayan İtalyan yıldız Luigi Datome de olayları oldukça yakından takip edenlerden birisiydi.

Türkiye’de yaşananları televizyondan izlediğinde neler hissettiğini ise Sportmediaset.it’e açıkladı: “Umutsuzluk hissi. Böyle şeyleri televizyondan izlemek hiçbir zaman iyi değildir. Askeri operasyonlar ve benzeri olaylar. Üstelik yaşadığınız ülke olup olmaması da olaylara üzülmenizi etkilemiyor.”

Peki İtalyan forvet, İstanbul’a dönme konusunda tereddüt yaşıyor mu? Datome, Türkiye ve Fenerbahçe’ye döneceğini çok net bir şekilde belirtti: “İstanbul’a dönmekten korkmuyorum. Bir aya kadar orada olacağım. Durum normale dönüyor ve benim tek düşündüğüm geri dönmek. Tüm bu olaylar benim kararımı değiştirmeyecek. Fenerbahçe’yle gelecek yıl için de kontratım var. Ve ben ve takım arkadaşların harika bir sezonu tekrar etmeye çalışacağız.”

Datome sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe’de çalışan insanlar için endişelendim. Takım arkadaşlarım ve kulüple bağı olan herkes için çok endişelendim. Tanrı’ya şükürler olsun ki hepsi güvende. Şimdi önemli olan her şeyin normale dönmesi”.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler