SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Ufuk Sarıca ile anlaştı

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan'ı yeni sezon için Pınar Karşıyaka'dan ayrılan Ufuk Sarıca ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezon için güçlü bir kadro ile yola çıkmak isteyen Beşiktaş Sompo Japan, uzun süredir gündeminde olan Ufuk Sarıca ile anlaşmaya vardı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde sezonu hayal kırıklığıyla kapatan Beşiktaş’ta yönetim, sezonun sona ermesiyle alınan başarısız sonuçların ardından Yağızer Uluğ ile yollarını ayırmıştı. Siyah-Beyazlılar yeni sezonda tecrübeli hoca Ufuk Sarıca ile yola devam etme kararı aldı.

Beklenenin altında bir sezon geçirerek Play-Off dışında kalan takımda büyük bir değişime gitmeyi planlayan yönetim, takımın başına Pınar Karşıyaka'da görev yapan Ufuk Sarıca'yı getirmeyi planlıyor.

Anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ın, tecrübeli hoca ile her konuda anlaşmaya vardığı ve resmi imzaların birkaç gün içinde atılacağı öğrenildi.

Futbolda elde edilen şampiyonluğun etkisinin salonda da olumlu etki yaracağını düşünen Siyah-Beyazlılar’da Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıda “Basketbolda geride kaldık. Son yıllarda sürekli idari olarak istikrarsızlık yaşadık. Futbolda elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından artık basketbolda da ciddi adımlar atacağız ” ifadelerini kullanmıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler