SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Obradovic'ten 'tükürük' açıklaması

Dün gece oynanan Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçında Obradovic'e tribünden gelen sıvı ile ilgili tecrübeli antrenör açıklamalarda bulundu.

Dün Abdi İpekçi'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçına yaşanan olaylar damga vurmuştu. Olaylar sırasında Fenerbahçe başantrenörü Obradovic'e tribünlerden gelen sıvı için Galatasaray Kulübü 'ayran' Fenerbahçe Kulübü ise 'tükürük' açıklamasında bulunmuştu...

Galatasaray Odeabank'ın Fenerbahçe'yi 65-63 mağlup ettiği Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında çıkan olaylar derbiyi gölgede bıraktı.

Dördüncü periyot başlamadan önce yaşanan olaylar hakemlerin önce odalarına gitmesi ve daha sonra geri gelmesiyle devam eden mücadelede tribünlerden Obradovic'e gelen 'sıvı' tartışma konusu olmuştu. İlk olarak Fenerbahçe konuyla ilgili açıklama yaparken daha sonra Galatasaray Kulübü de açıklama yapmıştı.

Bu gelişmelerin yaşandığı sırada Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Süleyman Arat konuyu sıcağı sıcağına Obradovic'e sormak için Fenerbahçe soyunma odasına gitti.

İşte yaşanan gelişmeler;

'Dün bu fotoğrafı çektikten sonra hemen gazeteye yolladım. Ardından da Fenerbahçe soyunma odasına gittim. Obradovic henüz soyunma odasındaydı. Dışarıda sinirli halde turlayan Ömer Onan'a, Fenerbahçe yöneticisi Ozan Balaban'a bu 'tükürük' olayını sordum. 'Hepsi evet tükürmüşlerdir' dedi ancak somut bir şey söylemediler. Obradovic dışarı çıktı. Kendisinin yanına koşup sordum. Basketbol Operasyonları Sorumlusu Defne Patır bizzat tercüme etti. Hoca çok sinirli bir halde yanağını göstererek "Evet, evet, evet tükürdüler" açıklamasında bulundu.' (Hürriyet)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler