SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Obradovic'e gelen 'tükürük' mü 'ayran' mı?

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında dün oynanan maçta koç Zeljko Obradovic'in yüzüne gelen sıvı maddenin 'tükürük' değil 'ayran' olduğu ortaya çıktı. Galatasaray da çok sert bir açıklamayla Fenerbahçe'yi suçladı.

Dün oynanan olaylı maçın ardından Fenerbahçe, başantrentör Zeljko Obradovic'in yüzüne tükürüldüğünü iddia etmişti. Fotoğraflara da yansıyan görüntüde de açıkça Obradovic'e bir sıvı geldiği görülüyordu.

Sarı­lacivertliler, “Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı­kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı” şeklinde bir açıklama yayınladı.

Bu açıklamaya cevap veren Galatasaray ise, “Ergin Ataman’ın polis şapkasıyla ve polis kordonu altında, ceketinde tükürüklerle Ülker Arena’dan adeta kaçırılmak zorunda kaldığını unutanlar, şimdi de başantrenörlerinin yüzüne sıçrayan ayranın tükürük olduğunu iddia edecek kadar çirkinleşebildiler” ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı “ayran” dedi

Öte yandan, Anadolu Ajansı’nın servise koyduğu fotoğraf altı yazısında da yüze gelen maddenin ayran olduğu açıkça belirtildi.


Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler