SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Darüşşafaka Doğuş 77 - 76 Banvit

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final serisi ilk maçında Darüşşafaka Doğuş, konuk ettiği Banvit'i 77-76 mağlup ederek 1-0 öne geçti.

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ 77 - 76 BANVİT

Karşılaşma Moerman ve Semih'in karşılıklı basketleriyle başlarken Daçka, Harangody ve Gordon ile Banvit, Moerman ve Vidmar ile etkili oldu. Can Maxim ve Johnson'ın üçlükleriyle çeyrek sonunu iyi oyanayan Banvit ikinci çeyreğe 24-17 önde girdi. İkinci çeyrekte Banvit, Moermn ile skor bulmaya devam ederken farkı çift hanelere çıkardı. Markoishvili, Wilbekin ve Gordon ile Daçka farkı eritmeyi başardı. Soyunma odasına 38-35 Bandırma temsilcisinin üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya Banvit, Vidmar'ın üstüste sayılarıyla başladı. Mehmet ve Wilbekin'ün üçlükleriyle ev sahibi ekip skorda eşitliği yakaladı. Harangody'nin üst üste üçlüklerine Moerman üçlükleriyle cevap verdi. Son çeyreğe 60-58 Darüşşafaka Doğuş üstünlüğüyle gidildi. Son çeyrekte Semih ve Redding ile etkili olan Daçka farkı 8 sayıya kadar çıkardı. Slaughter'ın sayılarıyla Banvit bitime 35 saniye kala farkı 2'ye indirdi 75-73. Wilbekin ile faullerde hata yapmayan Darüşşafaka Doğuş karşılaşmayı 77-76 kazandı.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler