SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hidayet Türkoğlu göbek yaptı

Profesyonel basketbolu bıraktıktan sonra önce federasyon CEO'su, ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Hidayet Türkoğlu Nişantaşı'nda görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı olan Hidayet Türkoğlu’nda yeni görevi yaradı. Basketbolu geçtiğimiz yıl bırakan Türkoğlu, ailesi ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Uzun yıllar NBA’de oynayan Türkoğlu’nun sarkan göbeği dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz yıl sporculuk hayatına nokta koyan Türk Basketbolunun efsane isimlerinden Hidayet Türkoğlu, uzun bir aradan sonra ilk kez Nişantaşı’nda görüntülendi. Önceki gün eşi ve kızıyla birlikte Nişantaşı’nda bir kafede otururken görüntülenen Hido’nun basketbolu bıraktıktan sonra aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Bir hayli göbek yaptığı görülen Türkoğlu,gazetecilerin kendisini görüntülediğini farkedince kollarıyla sarkan göbeğini kamufle etti.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın efsane isimleri arasında yer alan, Efes Pilsen’de basketbol kariyerine başlayarak buradan sonra Amerika’nın yolunu tutan Hidayet Türkoğlu, uzun yıllar NBA’de mücadele etmişti.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler