SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Odeabank Külliye'de

Basketbolda Eurocup finalinde Fransız temsilcisi Strasbourg'u mağlup ederek ülkemize büyük gurur yaşatan Galatasaray Odeabanklı basketbolcular, teknik ekip ve kulüp başkanı Dursun Özbek dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

YABANCI OYUNCULARLA SOHBET ETTi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, Türk Telekom Arena'nın yanında inşa edilecek kapalı spor salonu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonun 12.000 kişi kapasiteli olacağını öğrenince, "Bu kapasite Galatasaray'a yetmez. Euro Cup finalindeki ilgi ortada. Salon en az 15.000 kişilik inşa edilmeli" talimatını verdi. Erdoğan yabancı basketbolcularla uzun süre sohbet etti..

ATATÜRK'ÜN HUZURUNA ÇIKTILAR

Dursun Özbek, şube genel menajeri Ömer Yalçınkaya, idari menajer Cem Civan, başantrenör Ergin Ataman'ın yanı sıra teknik ekip ve oyuncular, Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından Anıtkabir merdivenlerinde fotoğraf çektiren heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Galatasaraylı yabancı basketbolcuların da bu ziyaretten bir hayli etkilendiği gözlendi..

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler