SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe 52 - 48 Galatasaray

Samsun'da oynanan, 2014-2015 sezonunun Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonlarını karşı karşıya getiren Kadınlar 23. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Fenerbahçe kazandı.

Geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe arasında 23. Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşması Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapıldı. Baştan sona kadar çekişmeli geçen mücadeleyi Fenerbahçe 52-48 kazanarak kupayı müzesine götüren taraf oldu. Fenerbahçe'ye kupasını Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga verdi.

Maç öncesi ve maç içerisinde olaylar yaşandı. Her iki takım taraftarları birbirlerine pet şişe ve oturdukları koltukların parçalarını fırlattı.

SALON: Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu

HAKEMLER: Önder Yılmaz, Turgut Işık, Uğur Özen

GALATASARAY: Nuria Martinez Prat 4, Işıl Alben 5, Petra Kulichova, Jelena Dubljevic 18, Bahar Çağlar 4, Cansu Köksal 3, Jewell Blessing Loyd 14

ANTRENÖR: Ekrem Memnun

FENERBAHÇE: Birsel Vardarlı Demirmen 4, Anastasiya Verameyenka 12, Tuğçe Canıtez 2, Ewelina Katarzyna Kobryn 1, Alexandria Quigley 13, Olcay Çakır 5, Gökçe Doğan, Jantel Cherrill Lavender 15

ANTRENÖR: Gerorge Dikeoulakos

1. PERİYOT: 16-20 (Fenerbahçe lehine)

DEVRE: 28-30 (Fenerbahçe lehine)

3. PERİYOT: 33-39 (Fenerbahçe lehine)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler