SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataman'dan Aziz Yıldırım'a cevap

A Milli Basketbol Takımı ve Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi.

Ergin Ataman, Aziz Yıldırım'ın "Ergin Ataman demiş ki; 'Biz vatan görevi yapıyoruz.' Vatan görevi yapanlar takımı alıp İtalya'ya gitmesin. Diyarbakır'a gidip halkın yanına gitsin." sözlerine yanıt verdi.

A Milli Basketbol Takımı ve Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın CNN Türk'teki sözlerine Beyaz TV aracılığıyla cevap verdi.

İşte Ergin Ataman'ın sözleri:

"Benim gündemimde Aziz Yıldırım yok, Milli takım var. Eminim Türk halkının da gündeminde, Türk basketbol takımının ilk 5'e girmesi ve Olimpiyatlar'a katılması var. Benim gündemimde ne Galatasaray ne Fenerbahçe yok, Milli takım var."

"Demagoji yapmasın kimse"

"Demagoji yapmasın, kimse demagoji yapmasın. Türkiye'ye hizmet etmek için görev yapıyoruz. Bize verildi bu görev, biz yapıyoruz."

"Fenerbahçe başkanı benim muhatabım değil"

"Türk Milli Takımı'nda Türkiye'ye hizmet için çok yorucu bir çalışma içerisindeyiz. Galatasaray ile Fenerbahçe'ye karşı oynarız, o zaman bu sözler olur. Fenerbahçe Kulübü Başkanı benim muhatabım değil."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler