SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataman'dan Huertas açıklaması!

Galatasaray Basketbol Takımında oyun kurucu arayışı sürüyor. Başantrenör Ergin Ataman, öncelikleri huertas konusunda umutsuz konuşurken, sarı-kırmızılılar alternatiflerini de belirledi.

Galatasaray'da başantrenör Ergin Ataman, oyun kurucu transferi hakkında konuştu. Yaz başından beri birçok isimle görüşen sarı-kırmızılılar, bir süredir Brezilyalı guard Marcelinho Huertas'tan haber bekliyor.

Huertas'ın gözünün NBA'de olduğunu belirten Ergin Ataman, "Biz uzun süredir Huertas'ı bekliyoruz. Basında anlaştığımız yönünde çıkan haberler kesinlikle doğruyu yansıtmıyor. Açıkçası o kadar uzun süredir bekliyoruz ki, bu transferden pek umudum kalmadı" ifadelerini kullandı.

Oyun kurucu transferinde önceliklerinin Huertas olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, Brezilyalı oyuncuya iki alternatifleri olduğunu söyledi. Galatasaray'ın Huertas yerine düşündüğü isimlerden biri, geçen yıl Sassari formasıyla İtalya Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Jerome Dyson. Bir diğer isimse Çin Ligi'nde sayı krallığı yakalayan Errick McCollum.

Ergin Ataman, Galatasaray'ın oyun kurucu transferini bir hafta içinde bitirmeyi planladığını söyledi.

Sinan Güler ve Vladimir Micov'u kadroda tutan Galatasaray daha önce Blake Schilb, Caleb Green, Stephane Lasme, Joey Dorsey, Şafak Edge ve İzzet Türkyılmaz'ı renklerine bağlamıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler