SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldızlar yurda döndü

Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek bronz madalya kazanan Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı İstanbul’a döndü.

Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile saat 19.05’te Litvanya’nın Vilnius kentinden İstanbul’a gelen Türkiye Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı’nı Atatürk Havalimanı’nda Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan ve TBF yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Litvanya’nın Kaunas kentinde düzenlenen U16 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Yıldız Milli Basketbol Takımı basın mensuplarının karşısına çıkarak şampiyonaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Milli Takımlar Altyapı Koordinatörü Nihat İziç, "Bir sorumluluk getiriyor. Yukarıya gelmek o kadar zor değil ama bu istikrarı sağlamak zor. Yarından itibaren hepimize büyük görev düşüyor. Bu turnuvalar herkes için büyük bir tecrübe. İnanıyorum ki kulüp antrenörleriyle birlikte en iyi programı hazırlayacağız. Seneye yine aynı başarıyı yakalayacağız. Zaten oyuncu ve antrenör olarak ben şunu çok yaşadım; her zaman iyi takım kazanmıyor. Litvanya’ya karşı kötü takım kazandı. Ben yüzde 100 inanıyorum ki bizim takım çok iyi basketbol oynadı ama son şutta kaybetti. Maçtan sonra oyunculara şunu söyledim, ’Düştükten sonra kalkmak da önemli.’ Herkes zor durumdaydı ama onlara teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takıma karşı madalya kazandılar" dedi.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler