SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O adam yine soyunma odası bastı

Turkish Airlines Eurolig çeyrek finallerinde Atina Olimpiyat Spor Salonu'nda 20 Nisan'da oynanan Panathinaikos-CSKA Moskova (86-85) maçından sonra hakem odasını basan ve Türk Hakem Recep Ankaralı'ya mum fırlatıp ölümle tehdit eden Yunan takımının eski Başkanı Dimitris Yiannakopulos yine olay çıkardı.

Aynı salonda oynanan Panathinaikos-Olimpiakos (66-77) maçının bitmesine 2.23 kala çıkan olaylar nedeniyle 30 dakika ara verildiğinde, soyunma odalarına inen Yiannakopulos, Olimpiakos oyuncusu Vasilis Spanulis’e” Çık dışarı ulan. Annen mezarda s……r. Karın çocuğun s…..r. Erkeksen çık dışarı” diye küfür etti. Olympiakos yönetimi karakola giderek Yiannakopulos aleyhinde uç duyurusunda bulundu.

Soyunma odasında hızını alamayan Yiannakopulos televizyonlara da çıkıp “Spanulis denen sefil adamın Yunanistan’da yeri yok. Bankada 20-30 milyon euro parası var. Başbakan Çipras, bu adamı cezalandırsın” dedi.

Yunanistan’da ilaç sektörünün 1 numarası Pavlos Yiannakopulos’un oğlu olan Dimitris Yiannakopulos, Panathiaikos-CSKA Mokova maçından sonra hakem Recep Ankaralı’yı “Seni öldüreceğim. Bu akşam Yunanistan’dan sağ ayrılamayacaksın. Seni ve aileni öldüreceğim.

150 BİN EURO PARA CEZASI ALMIŞTI

Sana söz veriyorum bunu yapacağım. Anneni, karını ve çocuklarını senin gözünün önünde s……. “ diyerek küfür yağdırarak tehdit etmişti. Eurolig yönetimi, Yiannakopulos yüzünden Yunan takımını 150 bin Euro para cezasına çarptırmıştı.

Panathinakios-Olimpiakos maçında Spanulis attığı üç sayılık bir atıştan sonra Panatihinaikos taraftarlarına doğru yönelerek ellerini kulaklarına götürüp “duymuyorum” işareti yaptı. Bunu üzearine bazı Panathiakos taraftarları salona indi. Karşlılaşmaya 30 dakika ara verildi. (Hürriyet)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler