SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

LeBron duruma el koydu

Cavaliers, LeBron James'in skorer oyunuyla Timberwolves karşısında 106-90'lık skorla galibiyete uzandı ve serisini 10 maça çıkardı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Minnesota Timberwolves ile Cleveland Cavaliers karşı karşıya geldi. Target Center'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Cavaliers 106-90 kazandı. C

leveland, bir kez daha maça dominant bir hücum performansıyla başlayarak 30-21 ilk çeyreği önde kapattı. İkinci çeyrekte Cavaliers rüzgarı dindi ve bu seneki draftın 1 numarası Andrew Wiggins'in liderliğinde Wolves farkı düşürerek devreye 2 sayı geride girdi. Wolves'un geri dönüşü 3. çeyrekte de devam etti ve çeyreği 4 sayı farkla önde kapattı.

Cavaliers, LeBron James'in oyunun kontrolünü ele alarak 16 sayı attığı son çeyrekte 30-11'lik bir skor yakaladı ve maçı 16 sayı farkla kazandı.

Üstüste 10. galibiyetini alan Cavaliers'te LeBron James 36 sayı 5 ribaunt ile yıldız oldu. İlk kez eski takımı Timberwolves'a karşı deplasmanda maça çıkan Kevin Love, ıslıklandığı sürece 14 sayı 17 ribaunt ile mücadele etti.

Minnesota'nın çaylak yıldızı Andrew Wiggins 33 sayıyla kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı. Thaddeus Young 19 sayı, Nikola Pekovic ise 14 sayı 12 ribauntla iyi performanslar gösterdiler.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler