SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray iflasın eşiğinde: Tüm oyuncular serbest

Galatasaray'ın Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Radyospor'a flaş açıklamalarda bulundu. Özyer, Arroyo da dahil olmak üzere tüm oyuncuların istediklerini yerlere gidebileceklerini söyledi.

Galatasaray'da Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Liv Hospital'deki son gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Özyer, mali problemlerinin olduğunu ve bu nedenle Arroyo da dahil olmak üzere tüm oyuncuların serbest olduğunu söyledi. Özyer'in açıklamaları şu şekilde:

"Aradori dün gece idmana ve maça çıkmayacağının tebligatını yaptı. Gece Jawai bugün öğlen de Vougouikas tebligatı yaptı. Bu giden oyuncular zaten süre alamıyorlardı paralarını. Mali problemlerimiz var doğru. Arroyo dahil herkes serbest. İstedikleri yere gidebilirler. Yönetim bir ödeme planı yaptı, Can Topsakal bunu oyunculara bildirdi. Gidenler de bunu biliyordu. İlk ödemeyi Pazartesi yapacağız. Arroyo, Erceg ve atletik bir 5 numara bulduk. Bunu kaybetmek istemeyiz.  Geçtiğimiz günlerde Erceg'in menajeri geldi ve "İsteyenleri var" dedi. Biz de tamam dedik ne diyebiliriz. Pazartesi günü Erceg'e bir ödeme yapılacak."

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler