SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray son anda mağlup

Euroleague D Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital deplasmanda Laboral ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip rakibine deplasmanda 91-90 mağlup oldu. 

Mücadeleye her iki takım da oldukça tempolu bir şekilde başladı. Hücum anlamında sıkıntı çekmeyen Galatasaray ve raki Caja Laboral bu bölümde sayı bulmakta zorlanmadı. İlk çeyreğin sonuna gelindiğinde ise sarı-kırmızılı ekibin 24-23'lük üstünlüğü bulunuyordu. 

İkinci çeyrek de tıpkı ilki gibi oldukça yüksek tempo ve takımların hücumu düşündüğü anlara sahne oldu. Temsilcimiz dışarıdan Micov ve Erceg'le sayılar bulurken ev sahibi ekip ise Huertel ve San Emetario ile skora tutundu. İlk yarı sona erdiğinde ise Galatasaray soyunma odasına 49-47 önde gitti. 

Üçüncü çeyrek de maçın tamamında olduğu gibi başabaş bir şekilde geçti. Karşılıklı sayılarla devam eden maçta temsilcimiz bir türlü farkı açmayı başaramadı. Final periyoduna gidilirken mücadeleye tamamıyla denge geldi 4. çeyreğin sonunda skor 70-70 oldu.

Son periyoda iyi başlayan taraf ise temsilcimiz Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı ekip farkı 7-8 sayı civarına çekse de son anlarda ev sahibi Laboral hızlı hücumlarla skordan kopmadı. Maçın son bir dakikasına ise 89-89'luk eşitlikle girildi. Temsilcimiz 90-89 öne geçse de, bitime 2.9 saniye kala yenilen sayıdan sonra 91-90 geriye düştü. Ardından son hücumdan yararlanamayan Galatasaray karşılaşmadan 91-90 mağlup ayrıldı.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler