SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaf Kaf'ın 28 senelik hesabı

Grupta ilk maçında iki uzatma sonunda Yunan ekibi PAOK'a mağlup olan Pınar Karşıyaka, yarın deplasmanda ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. 

Podgorica kentindeki Moraca Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka yarın TSİ 19.30'da başlayacak.

Avrupa kupalarında oynadığı son 7 dış saha maçında galibiyeti bulunmayan yeşil kırmızılı ekip, deplasmanda son olarak geçen yıl Rumen temsilcisi CSU Asesoft Ploiesti'yi mağlup etmişti.

Buducnost Voli ile 18 yıl sonra 

Daha önce 1986-1987 senesinde Koraç Kupası ikinci turunda Pınar Karşıyaka ile mücadele eden Buducnost, yeşil kırmızılı ekibi İzmir'de 82-71, kendi evinde ise 85-82 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmıştı.

Rakibiyle bu sezon başında İzmir'deki Pınar Cup'ta mücadele eden Pınar Karşıyaka, Buducnost'u 79-63 mağlup etmişti.

Türk ekipleriyle daha önce 18 maç oynayan Buducnost Voli, bu karşılaşmalarda Türk Telekom, Darüşşafaka, TOFAŞ, Anadolu Efes, Galatasaray, Banvit, ve TED Ankara Kolejliler'le mücadele etti. Kendi evinde Türk takımlarına karşı mağlubiyeti bulunmayan Karadağ ekibi, 18 maçta 11 galibiyet ve 7 yenilgi aldı. 

Igor Jovovic'in çalıştırdığı Karadağ ekibinde daha önce Beşiktaş İntegral Forex'te mücadele eden Vladimir Dasic ile Türk Telekom'da yer alan Aleksandar Capin de forma giyiyor.

Avrupa'da 115. randevu

Avrupa kupalarında 115. maçını oynayacak Pınar Karşıyaka, 114 maçta 52 galibiyet ve 62 yenilgi aldı. İzmir temsilcisi bu müsabakalarda 8993 sayı üretirken, potasında 9005 sayı gördü.

Gruptaki diğer müsabakalar

Grupta yarın Rus Lokomotiv Kuban, Letonya'dan Ventspils'i, Yunan ekibi PAOK ise Polonya temsilcisi Stelmet Zielona'yı konuk edecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler