SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ömer Onan kariyerini bitiriyor

Ömer Onan, Fenerbahçe Ülker'in EA7 Emporio Armani ile yapacağı maçta oyunculuk kariyerine nokta koyacak. 

Türk basketbolunun tecrübeli ismi Ömer Onan, Fenerbahçe Ülker'in 17 Ekim Cuma günü Turkish Airlines Euroleague’de EA7 Emporio Armani ile yapacağı maçta oyunculuk kariyerine nokta koyacak.

Geçen sezonun ardından basketbolu bırakan ve 2014-2015 sezonu öncesi Fenerbahçe Ülker bünyesinde takım menajeri olarak görev alan Ömer, Ülker Sports Arena'da saat 22.00'de başlayacak maç öncesi düzenlenecek törenle, aktif oyunculuk kariyerini bitirecek.

Sarı-lacivertli formayı giydiği 9 sezonda Ömer, 5 Türkiye Basketbol Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşadı.Tecrübeli oyuncu, 201 kez terlettiği Milli Takım forması altında ise 2001 yılındaki Avrupa Şampiyonası ve 2010 yılındaki FIBA Dünya Şampiyonası ikinciliklerinde pay sahibi olmuştu.

Son dört sezonda Fenerbahçe Ülker'in kaptanlığını yapan, hırsı ve tecrübesiyle takımına önderlik eden Ömer, 500 maç ve 4 bin 500 sayı barajlarını aştığı Türkiye Basketbol Ligi'nde, en kariyerli oyuncular arasındaki yerini aldı.unmada hem de hücumda çok iyi durumdalardı ama bu sene inşallah biz de onlara kar

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler