SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Enes'ten samimi açıklamalar

Utah Jazz’da forma giyen Enes Kanter ile Ajansspor’a röportaj verdi. 

Yaz dönemi nasıl geçti?

Sezon bittikten hemen sonra ailemi görmek için Türkiye’ye gittim. Kafa dinledim. Hem vücudum için iyi oldu hem de insanlardan uzak kalıp ailemle vakit geçirmek çok iyi geldi.

-Dünya Kupası’nı kaçırmana sebep olan sakatlık nasıl ortaya çıktı?

Amerika’ya geldiğimde idmanlar başladıktan sonra dizimde ağrı başladı. MR çektirdik ve menüsküsümde yırtık vardı. Yırtık olduğu için de ameliyat kararı çıktı. Ameliyat oldum ve sırf bu yüzden Milli Takım’a gidemedim. Çok gitmek istemiştim Dünya Şampiyonası’na. Son iki aydır dizimin düzelmesi için rehabilitasyon yaptık. Tedaviler baya uzun sürdü. Şu anda Allah’a şükür çok iyi durumdayım ve sezona hazırlanmaya başladım.

-Bu sezon için kişisel hedeflerin nelerdir?

Kendi hedeflerimden daha çok takımın hedeflerine odaklanmak istiyorum. En çok Utah Jazz seyircilerinin de beklediği playoff’ları geri getirmek istiyoruz. Bu hem takım için hem de taraftar için çok heyecan verici bir olay olur. Onun için şu anda bütün hedefim playoff’ları yapıp, Utah Jazz’ın ve Türkiye’nin ismini en üst seviyede temsil edebilmek.

-Karşısında en çok zorlandığın oyuncu?

Birisini söylemek istemiyorum çünkü isim veremiyorum. Hepsi aynı geliyor, hepsinin iki kolu ve iki bacağı var. En azından ben onları öyle görmek istiyorum.

-Takım olarak en çok zorlandığınız rakip?

En çok zorlandığımız takım Golden State Warriors olabilir. Geçtiğimiz sezon hem sav

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler