SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray finale koşuyor!

Galatasaray MP final yolunda Pınar Karşıyaka'yı yine yendi, üst üste 21. galibiyetini elde etti.

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi 2. maçında Galatasaray Medical Park, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ettiği Pınar Karşıyaka'yı 64-59 yendi ve üst üste 21. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray Medical Park, bu sonuçla seriyi 2-0 yaparak final yolunda büyük bir avantaj elde ederken, serinin 3. maçı 30 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da İzmir'de oynanacak.

Galatasaray Medical Park bu maçtan da galip ayrılması durumunda adını finale yazdıracak, Pınar Karşıyaka'nın kazanması durumunda ise serinin 4. maçı 1 Haziran Cumartesi günü yine İzmir'de oynanacak.

ÜNAL AYSAL VE FATİH TERİM DE İZLEDİ

Zorlu mücadeleyi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy da izledi.

Galatasaray Medical Park'ta Carlos Arroyo 14 sayı ile takımının en skorer isim olurken, Boniface N'Dong da 12 sayı kaydetti. İzmir temsilcisinde ise Bobby Dixon 16 sayı, Evren Büker de 14 sayı ile mücadele etti.

İLK YARI

Mücadelenin ilk periyodunu 15-17'lik skorla önde tamamlayan Pınar Karşıyaka karşısında ikinci periyotta oldukça etkili bir oyun sergileyen Galatasaray Medical Park üstünlüğü yakalamayı başardı. Sert savunmasıyla periyot boyunca rakibine sadece 9 sayı şansı tanıyan ev sahibi takım soyunma odasına da 34-26 önde girdi.

İKİNCİ YARI

Üçüncü periyotta ise istediği sayıları üretemeyen Galatasaray Medical Park karşısında farkı eriten Pınar Karşıyaka final periyoduna 47-43 geride girdi. Son periyotta skor üstünlüğünü korumasını bilen Galatasaray Medical Park, maçtan da 64-59 galip ayrılan taraf oldu.

spor haberleri basketbol haberleri

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler