SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Barcelona'ya direnemedi!

Fenerbahçe Ülker, THY Euroleague TOP 16'da grubun favori takımlarından Barcelona'ya konuk oldu. Karşılaşmada etkisiz bir performans sergileyen sarı-lacivertliler, sahadan 100-78'lik sonuçla mağlup oldu ve TOP 16'ya yenilgiyle başladı.

THY Euroleague TOP 16 F Grubu ilk maçında Barcelona ile Fenerbahçe Ülker, İspanya'da karşılaştı. Temsilcimiz, varlık gösteremediği karşılaşmada güçlü rakibine 22 sayı farkla 100-78 kaybetti. İspanyol temsilcisinde 6 oyuncu çift hanelerde skor üretirken, Fenerbahçe'de Bojan Bogdanovic 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Karşılaşmaya 10-2'lik seriyle başlayan Barcelona, ilk periyodda maçın hakimiydi. Oyunu istediği gibi yönlendiren İspanyol ekibi, ilk 5 dakikada temsilcimize 4 sayı şansı verirken ilk çeyreği 24-13 önde kapattı.

Fenerbahçe Ülker, ikinci çeyreğin ilk dakikalarında hücumda kıpırdansa da ilerleyen dakikalarda Barcelona tekrar oyunun kontrolünü eline geçirdi. Farkı daha da açan İspanyol temsilcisi, ikinci yarıyı 54-35 önde kapattı.

Fenerbahçe Ülker, maçın üçüncü çeyreğinde de varlık gösteremedi. Sarı-lacivertliler, güçlü rakibi karşısında son çeyreğe 79-60 geride girdi.

Son çeyrekte temsilcimiz, hücumda toparlansa da Barcelona sayı farkının erimesine izin vermedi ve karşılaşma 100-78 İspanyol temsilcisinin üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe Ülker'de Bojan Bogdanovic 19 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Barcelona'da Navarro ve Huertas, 14'er sayı üretti.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler