SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eurocup'a gidecek 3 Türk takımı belli oldu!

EuroCup'ta 2017-18 sezonunda mücadele verecek ekipler belli oldu. Organizasyonda Türkiye'yi 3 takım temsil edecek. O takımlar ise Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray Odeabank ve Tofaş.

7 DAYS EuroCup, resmi sitesinden yaptığı açıklamada gelecek sezon 12 ülkeden 24 katılımcı olacağını açıkladı. Tüm katılımcıların olduğu listede Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray Odeabank ve Tofaş Bursa bulunuyor.

Bu sezon turnuvanın formatında da değişikliğe gidildi. Normal sezonda dört ayrı grupta altışar takım mücadele edecek ve her grubun ilk dört ekibi son 16 turuna katılacak. Kalan maçlar ise üç maç üzerinden oynanacak ve iki galibiyet alan takım üst tura yükselecek. 11 Ekim tarihinde başlayacak olan EuroCup, 16 Nisan tarihinde sona erecek. İşte katılımcı takımlar:

Cedevita Zagreb, Partizan NIS Belgrade, Buducnost VOLI Podgorica, Paris Levallois, ASVEL Lyon Villeurbanne, Limoges CSP, ratiopharm Ulm, FC Bayern Munich, ALBA Berlin, Hapoel Bank Yahav Jerusalem, Dolomiti Energia Trento, Grissin Bon Reggio Emilia, Fiat Turin, Lietkabelis Panevezys, Lietuvos Rytas Vilnius, Zenit St Petersburg, Lokomotiv Kuban Krasnodar, Unics Kazan, Herbalife Gran Canaria Las Palmas, MoraBanc Andorra, RETAbet Bilbao Basket, Darussafaka Istanbul, Galatasaray Odeabank Istanbul ve Tofas Bursa.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler