SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Efes'in yıldızı LeBron'un takım arkadaşı oluyor!

Sezon başından normal sezon sona erene kadar Yeşilgiresun Belediye forması giyen ve daha sonra Saski Baskonia'ya transfer olan Ricky Ledo, Anadolu Efes'e transfer oldu.

Lacivert beyazlılar, Amerikalı skorer oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin sayı kralı olan Ricky Ledo, sezonu 21.2 sayı, 6.3 ribaund ve 2.8 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Sezon sonunda Baskonia'nın yolunu tutan başarılı oyuncu, İspanya Ligi'nde çıktığı 7 mücadelede 9.4 sayı 2.4 ribaund ve 1.9 asist istatistikleriyle sezonu bitirdi.

Anadolu Efes'in iki genç oyuncusunun gündeminde ise NBA var. Philadelphia 76'ers ile Amerika'da antrenmanlara başlayan Furkan Korkmaz'ın bir sezon daha Anadolu Efes'te kalması bekleniyor.

19 yaşındaki basketbolcunun NBA'ye adım atma kararı aldığında, 1,5 milyon dolarlık çıkış opsiyonunun tamamı NBA kuralları sebebiyle karşılanamayacak.

Takım arkadaşı Cedi Osman'ın hakları ise 1 milyon avro bedel ile şu sıralar üst üste ikinci şampiyonluğunu kovalayan Cleveland Cavaliers'a ait.

2015 NBA Draftı'nda Minnesota Timberwolves tarafından 2. tur 1. sırada seçilen ve aynı gece yapılan takasla hakları Cleveland Cavaliers'a geçen Cedi'nin önümüzdeki yıl NBA'ye giderek LeBron James'in takım arkadaşı olması bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler