SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Final Four öncesi İstiklal Caddesi karıştı

Taksim Meydanı'nda Fenerbahçeli bir grup taraftarla Olympiakos taraftarları arasında kavga çıktı. Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup Fenerbahçeli taraftar arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı.

EuroLeague Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarları kavgaya karıştı. CSKA Moskova ile oynayacakları maç öncesi İstiklal Caddesi'nde yürüyüşe çıkan az sayıdaki Olympiakos taraftarı, kimliği belirsiz kişiler ile kavgaya karıştı. Olympiakos taraftarları, kavgadan kaçarak uzaklaşırken emniyet güçleri olaya müdahale etmekte güçlük çekti.

Kavga sırasında havai fişekler de kullanıldı. Olaylarda 5 Yunan taraftarları yaralandı.

Yaralılardan birinin bacağından bıçaklandığı öğrenildi. Kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi ise polis merkezine götürüldü. Olayların Balo Sokak'ta çıktığı görüldü. Kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

FİNAL FOUR MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Fenerbahçe-Real Madrid ve CSKA Moskova-Olympiakos maçı, 19 Mayıs Cuma günü Beinsports 3 ve TRT Spor ekranlarında şifresiz yayınlanacak. Fenerbahçe-Real Madrid maçı 18.30'da, CSKA Moskova-Olympiakos maçı ise 21.30'da ekranlara gelecek.
Bu karşılaşmalar tek ayak üzerinden oynanacak, mücadelelerin sonrasında finale çıkacak olan ekipler, 21 Mayıs Pazar günü finalde ter dökecek.

Üçüncülük mücadelesi ise 20 Mayıs Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak.

THY Euroleague Final-Four’da CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Olympiakos, maçın dün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek THY Euroleague Final-Four’da mücadele edecek takımlardan biri olan Olympiakos, hazırlıklarını tamamladı. Final-Four’da CSKA Moskova ile eşleşen Yunan ekibi, hazırlıklarını müsabakanın oynanacağı salonda sürdürdü. Basına açık olan bölümünde Olympiakos, şut antrenmanı gerçekleştirdi.

Olympiakos, bugün saat 18.30’da Rus ekibi CSKA Moskova ile oynayacak.


Canlı Skor

En Çok Aranan Haberler