SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda Ukrayna temsilcisi Khimik'i 78-60 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Turgay Büyükkarcı, 6 maçta 4 galibiyet aldıklarını belirterek, grubu en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Turgay Büyükkarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Khimik deplasmanında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Önlerindeki 3 maçı evlerinde oynayacaklarını kaydeden Büyükkarcı, şöyle konuştu:

"Grupta ilk 6 maçta 4 galibiyete ulaştık. Kalan maçlarımızda da en iyi sonuçları alıp, grubu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu sezon yoğun bir maç programımız var. Türkiye liginde de bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacağız. Biz bu tempolara alışkın bir takımız ancak daralan kadromuz da zorlayıcı olabiliyor. Kazanılmış her maç değerlidir ancak deplasmanda kazanmak daha değerli. Gördüğünüz gibi gerek ligde gerek Avrupa'da kimin kimi nerede yeneceği belli değil."

Büyükkarcı, geçen hafta konuk ettikleri Muratbey Uşak'ın maçın ardından sosyal medyada hakem hatalarını içeren bir video yayınladığının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Videoya bakınca belki haklı oldukları pozisyonlar vardır ancak biz ve sanırım camiamız Muratbey Uşak'ın bu tarz çıkışlarına son bir kaç sezondur alışkınız. Kendilerine hem ligde hem de Avrupa'da başarılar diliyorum. Konuyu söz dalaşına çevirmeye gerek olduğunu sanmıyorum."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler