SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe 92 - 74 Galatasaray Odeabank

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler karşılaşmayı 92-74 kazandı.

Spor Toto Basketbol Ligi 6. haftası dev maça sahne oldu! Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank Ülker Sports Arena'da karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler son periyodunda gergin anların yaşandığı maçta ezeli rakibini 92-74’lük skorla yenerek 5. galibiyetini elde etti. Sarı-kırmızılı takım da 2. yenilgisini tattı.

Çekişmeli ve karşılıklı başlayan derbide Galatasaray art arda 3 tane dış sayı isabetiyle öne geçti. Vesely’nin yıldızlaştığı ilk yarıda Fenerbahçe’de Dixon da takımının skor yükünü çekti.

[Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank maçında ortalık karıştı](https://www.mynet.com/fenerbahce-galatasaray-odeabank-macinda-ortalik-karisti-103190-myspor)

İkinci çeyreğe 1 sayı önde başlayan Galatasaray, farkı 8 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Obradovic’in molasından sonra 2 dakikaya farkı 3’e kadar indirmeyi başaran Fenerbahçe, Dixon’ın 3 sayılık isabetiyle beraberliği yakaladı. 2 dakika kala öne geçen ev sahibi takım devreyi de 41-39 önde tamamlamayı başardı.

Maçı koparan ise 3. çeyrek oldu. Fenerbahçe savunması Galatasaray’a 10 dakika boyunca sadece 7 sayı izni verince 3. periyot sarı-lacivertli takımın 62-46 üstünlüğüyle sona erdi.

4. periyot ise istenmeyen görüntülerle başladı. Fenerbahçe taraftarıyla Galatasaray benchi arasında yaşanan diyalog sonrasında gerginlik büyüdü! Aziz Yıldırım ve Melih Mahmutoğlu taraftarlara anons yaparken, Obradovic de olay başladığı sırada Galatasaray benchine koşarak taraftarları sakinleştirdi. Geride kalan dakikalarda oyun soğurken iki takım da rotasyona gitti. Fenerbahçe son çeyrekte 30 sayı bulurken maçtan da 92-74’lük skorla galip ayrıldı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde oynana diğer karşılaşmaların sonuçları:

Banvit 84 - 82 Tofaş
Anadolu Efes 98 - 74 Demir İnşaat Büyükçekmece

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler