SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chris Bosh'un durumu kötüye gidiyor

Yılda 70 milyon TL kazanan yıldız basketbolcu Chris Bosh'un sağlık durumunun iyiye gitmiyor. 32 yaşındaki tecrübeli ismin kariyeri tehlikede.

Dünyanın en iyi basketbolcuları arasında yer alan Chris Bosh'tan hayranlarını üzecek bir haber geldi...

2015 yılının şubat ayında 'akciğere giden bir damarda pıhtılaşma' teşhisiyle hastaneye yatırılan ve bu süreçte ölümün kıyısından dönen Bosh, daha sonra mucizevi biçimde sahalara dönmüştü.

Ancak ABD'den gelen haberlere göre Chris Bosh'un son durumu hiç iyi değil...

DÖNÜP DÖNMEYECEĞİ BELLİ DEĞİL

Antrenmanlara başlayabilmesi için bir dizi sağlık testinden geçmesi gereken 32 yaşındaki basketbolcu, ne yazık ki pozitif sonuç alamadı. Miami Heat Kulübünden yapılan açıklamada, Chris Bosh'un basketbol kariyerinin tehlikede olduğu belirtildi ve salonlara dönüp dönmeyeceğinin henüz netleşmediği bildirildi.

Fiziksel testleri geçemediği için morali bozulan Chris Bosh'un, ailesinden başka kimseyle konuşmadığı belirtiliyor.

"EN ÖNEMLİ ŞEY EŞİN VE ÇOCUKLARIN"

Bosh'un en yakın arkadaşları arasında yer alan Miami Heat'in oyun kurucusu Dwyane Wade, Twitter'dan Bosh'a bir mesaj göndererek, "Senin için en önemli şey; eşin ve çocukların. Önceliğin onlar olmalı" dedi.

Miami Heat ile 2012 ve 2013 yıllarında NBA şampiyonluğu yaşayan 2.11 metre boyundaki Chris Bosh, yılda 23.6 milyon dolarlık (70 milyon TL) ücretiyle dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında yer alıyor.

11 KEZ ALL STAR'A SEÇİLDİ

19 yaşından bu yana NBA'de oynayan Chris Bosh, 11 kez All Star'a seçildi. NBA kariyerindeki 13 yılda 893 maça çıkan Bosh, 19.2 sayı 8.5 ribaund kariyer ortalamalarına sahip.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler