SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nenad Krstic: 'Basketbolu bırakmadım'

Sakatlığı nedeniyle basketbolu bıraktığı iddia edilen ve Galatasaray Odeabank ile sözleşmesi feshedilen Nenad Krstic, spor yaşamının devam ettiğini açıkladı.

Galatasaray Odeabank ile sözleşmesi feshedilen Nenad Krstic açıklamalar yaptı. Novosti'ye konuşan Sırp yıldızın, basketbolu bırakmadığını söyledi.

Gelecek hafta Almanya'da dizinden atroskopi ameliyatı olacağını söyleyen 33 yaşındaki yıldız, 'Geçen yıl Aralık ayında olduğum ameliyatı olacağım. Doktorum bana 4-6 hafta arasında hazır olacağımı söyledi. Galatasaray'la olan kontratım nedeniyle sözleşmem otomatik olarak fesh edildi. Ancak basketbolu bıraktığım haberleri nereden çıktı bilmiyorum. Galatasaray'da iken oradaki kişilere 'belki bu ameliyattan sonra basketbolu bırakırım' demiştim.. Bu sözlerimden yola çıkarak kulüptekiler böyle bir fikir edinmiş olabilir. Yürüyemediğimi söylemişler ama gayet normal hareket ediyorum.

Rehabilitasyonun nasıl gideceğine bakacağım. Eğer devam edemediğimi görürsem o zaman bırakırım. Şu anda böyle bir karar almadım. Kariyerimi basketbol oynarken bitirmek istiyorum. Dizim aslında iyi, sadece bir kıkırdağın temizlenmesi gerekiyor. Ancak geri dönersem bunun bende etkisinin ne olacağını görmem gerekiyor. Yine de bu şekilde kariyerimi bitirmek istemiyorum' dedi.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler