SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adis Jahovic, 3.5 yıl Atiker Konyaspor’da

Atiker Konyaspor, Adis Jahovic ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık anlaşma imzaladı.

Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Jahovic’i takımda görmekten son derece mutlu olduğunu söyledi. Önemli bir transfer gerçekleştirdiklerini belirten Yılmaz, “Kendisi Süper Lig’in önemli isimlerinden biri. Adis Jahovic’in takımımıza kısa sürede uyum sağlayacağını ve önemli işler yapacağına inanıyoruz. Adis, daha önce Avrupa’nın değişik ülkelerinde top koşturmuş ve son derece başarılı olmuş bir isim. Onun takımımıza katılımıyla sezon başından bu yana yaşadığımız gol bölgesindeki sıkıntıyı çözeceğimize inanıyoruz. Öte yandan bu transferin gerçekleşmesinde emekleri olan yönetim kurulu üyelerimize ve Göztepe Spor Kulübü’ne teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından Adis Jahovic ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık mukavele imzaladı. Jahovic, Atiker Konyaspor’da 88 numaralı formayı giyecek.

“Kendimi burada iyi hissediyorum”

İmza töreninden sonra konuşan Adis Jahovic ise taraftar ve takım arkadaşlarıyla bir bütün halinde başarılara imza atacağını dile getirdi. Jahovic, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Büyük bir kulübe geldim. Daha kapıdan girer girmez etkileyici bir havası var. Stadyum muhteşem. Kendimi burada iyi hissediyorum. Konyaspor’u da geçtiğimiz seneden beri yakından takip ediyordum. Gerçekten önemli işlere imza atıldı, Avrupa’da ve ligde. Şimdi kaldığımız yerden devam etmek için buradayız. Taraftarımızla ve takım arkadaşlarımızda birlikte bir bütün olup bulunduğumuz durumdan bir an önce kurtulacağız ve camiamıza çok daha keyifli, rahat maçlar izlettireceğiz.”

SPORDA SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler