SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdou Razack Traore ligin ilk yarısını kapattı

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ile karşılaşan Konyaspor'da Abdou Razack Traore'nin ayağında parçalı kırığa rastlandı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada Traore'nin Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını kapattığı belirtildi.

Konyaspor, Trabzonspor maçında ayağında parçalı kırık oluşan Abdou Razack Traore'nin sezonun ilk yarısını kapattığını açıkladı.

55. dakikada aldığı darbe sonucu sakatlanan ve sahayı ambulansla terk eden Traore'nin hastanede yapılan kontrollerde ayağında parçalı kırığa rastlandı.

Trabzonspor lig maçında Durica’nın darbesiyle oyunu terk eden ve yapılan kontrollerinde sol ayak bileğinde parçacı kırık tespit edilen Abdou Razack Traore’nin son durumu ile ilgili Kulüp Doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü bir açıklama yaptı.

Oyuncumuz Abdou Razack Traore’nin Trabzon’da ve Konya’da kontrollerinin yapıldığını belirten Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü, “Traore’nin sol ayak bileğinde darbeye bağlı iç malleol kemikte parçalı ve ayrık kırıklar tespit edildi. Bağların durumu da çekilecek MR sonucunda belli olacak. Ama tedavi sürecini de göz önüne aldığımızda oyuncumuz Abdou Razack Traore’nin sezonun ilk yarısını kapattığını söyleyebiliriz” şeklinde görüş belirtti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler