SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konyaspor'un Lucescu hayali

Aykut Kocaman’ın ayrılacağı iddialarıyla sarsılan Konyaspor’da gözler yarınki kongrede. Başkan Ahmet Şan yeniden göreve gelirse, Kocaman’ın gitmesi durumunda adayları belirledi. Başkanın hayalinde bir efsane de var: Lucescu.

Atiker Konyaspor’un yarın yapılacak olan kongresinde başkan Ahmet Şan güven tazelerse Konyaspor’da taşlar yerinden oynayabilir. Teknik direktör Aykut Kocaman’a yönelik yapılan uyarığı niteliğindeki açıklamanın ardından gerilen yönetim-teknik heyet ilişkileri camianın gündeminden hiç düşmedi. Sezon sonunda sözleşmesindeki opsiyonu iptal edip ayrılma ihtimali bulunan, Fenerbahçe’yle anlaştığı yüksek sesle konuşulan Kocaman’ın gitmesini gözönünde bulunduran Ahmet Şan ve ekibi geniş çaplı bir alternatif listesi hazırladı. Adı sır gibi saklanan bu isimlere ise ulaşıldı.. İşte Kocaman’ın koltuğu için Yeşil-Beyazlı camiada öne çıkan adaylar:

Dupraz listebaşı

Menacerler aracılığıyla daha önce de Konyaspor Yönetimi’ne sunulan Fransız ekibi Touluse’un hocası Pascal Dupraz, Kocaman’ın ayrılması halinde listenin en başındaki isim. 54 yaşındaki hoca, daga önce yalnızca Evian’da çalışı, başarıya aç bir teknik adam. Leekens efsanesi dönebilir Ahmet Şan’ın listesinde sürpriz bir isim de var: Georges Leekens... Belçika futbolunun efsane isimleri arasında yer alan 62 yaşındaki teknik adam, son olarak 2012 yılında Belçika Ligi’nin önde gelen ekiplerinden Club Brugge’ü çalıştırmıştı. Deneyimli teknik adam yeniden sahalara dönmek istiyor, Konyaspor’un Kocaman’ın vereceği karara göre bu isimle de masaya oturması bekleniyor.

Primorac sırada!

Arsenal’in başında uzun yıllardır görev yapan Arsene Wenger’in yardımcılarından Primorac da son günlerde Konya basınında sıkça yer buldu. İddianın kaynağı Ada’da yayın yapan The Sun Gazetesi. Arsenal’de Arsene Wenger’in 20 yıldır yardımcılığını yapan Boro Primorac’ın Türkiye’ye geleceğini yazan gazetenin bu iddiası Konya cephesinde geniş yer edindi. Listede Boro Primorac’ın da adı var. Ancak direkt takım çalıştırma tecrübesi az olan Primorac bu nedenle öncelik bakımında geride.

Hayali Luce’yi getirmek

Konyaspor’la kısa süre içerisinde şampiyonluk sevinci yaşayarak tarihe adını yazdırmak isteyen başkan Ahmet Şan’ın listesinde taraftarı heyecanlandıracak en flaş isim ise Mircea Lucescu... Son yıllarda 3 büyüklerin büyük uğraş vermesine rağmen getiremediği Rumen efsane, sezon başında Zenit’e gitmişti. Otoritelerce Türkiye’ye dönmesine hayal gözüyle bakılsa da Ahmet Şan, bu konuda da şansını denemek istiyor. Ukrayna Milli Takımı’nın hocalığını yapan efsane forvet Shevchenko da listedeki flaş isimlerden bir tanesi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler