SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor Samir Nasri'nin sözleşmesini feshetti

Sezon başında büyük umutlarla Antalyaspor'a transfer olan Samir Nasri'nin Süper Lig macerası kısa sürdü. Antalyaspor, yaptığı açıklamada Samir Nasri'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini belirtti.

Antalyaspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Devre arası transfer döneminin bitimine saatler kala kırmızı-beyazlı kulüp, Samir Nasri ile yollarını ayırdı.

Antalyaspor'un resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2017-2018 sezonunda transfer ettiğimiz Samir Nasri ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz" denildi.

Vainquer uzattı

William Vainqueur ile sözleşme yenilediklerinden bahseden Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, görüşme halinde oldukları 1-2 futbolcuyla anlaşılması halinde sözleşme imzalanacağını belirtti.

Transfer yasağı kalktı

Antalyaspor'da bir dönem forma giyen Giray Kaçar'a borçları nedeniyle gelen transfer yasağının, futbolcuya ödemenin yapılmasıyla kalktığını anlatan Arıcı, takımdaki tüm futbolculara toplam 7 milyon Euro ödeme yaptıklarını vurguladı. Takımda alacağı olan futbolcu bulunmadığına değinen Arıcı, Eto'o'nun transferinden bonservis almadıklarını, yıldız futbolcunun alacağı olan 800 bin Euro'nun kulüplerinde kaldığını belirtti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler