SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gabriel Jesus 32 milyon Euro'ya Schalke'ye transfer oldu

Schalke’den Leroy Sane’yi renklerine katan Manchester City, Palmieras’ın 19 yaşındaki kanat oyuncusu Gabriel Jesus’u yaklaşık 32 milyon Euro karşılığında transfer etti.

Olimpiyat Oyunları'nda ülkesini temsil etmek için Rio'da bulunan genç oyuncu, ocak ayına kadar eski takımı Palmeiras'ta kalacak. Geçtiğimiz sezon Palmeiras formasıyla 30 maçta 19 gol atarak birçok Avrupa devinin dikkatini çeken Jesus, beş yıllık sözleşme imzaladı.

Barcelona da peşindeydi

Gabriel Jesus için istekli olan bir diğer kulüp Barcelona'ydı. "Yeni Neymar" olarak lanse edilen 19 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için Brezilyalı süperstarı da devreye sokmalarına rağmen Jesus, Pep Guardiola ile çalışmak için Barca'yı reddedip City'i tercih etti.

"Birlikte güzel bir geleceğimiz olacak"

Transferin resmiyet kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan Jesus, "Manchester City dünyanın en iyi takımlarından biri ve onlarla imzaladığım için çok mutluyum. Takımda çok büyük yetenekler ve Pep Guardiola gibi çok şey öğrenebileceğim harika bir menajer var." şeklinde konuştu. Genç yıldız, City taraftarlarına mesaj vermeyi de ihmal etmedi: "City taraftarlarına neler yapabileceğimi göstermeyi iple çekiyorum. Bence birlikte çok güzel bir geleceğimiz olacak."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler