SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut, Podolski ve Gomez arasında ilginç diyalog

Almanya Milli Takım kampında Mesut Özil, Podolski ve Mario Gomez arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Mesut idmanda “En büyük Fener” diye bağırdı. Fakat Poldi, “Finalde attığım golü gördün mü? Sanırım her zamanki gibi kızların peşindeydin” yanıtını verdi..

Euro 2016 hazırlıkların sürdüren Almanya Milli Takımı'nın kampında yer alan Mesut Özil ve Lukas Podolski arasında önceki gün çok ilginç bir diyalog geçti. Fenebahçeli olduğunu gizlemeyen Mesut, Arsenal'den de takım arkadaşı olan Podolski'yi kızdırmak için idmanda "En büyük Fener" diye bağırdı.

GOMEZ SADECE GÜLDÜ!

Fakat Poldi bunun altında kalmadı. Yıldız futbolcu, Mesut'a "Finalde size attığım golü izlemedin galiba. Sanırım her zamanki gibi kızların peşindeydin" esprisini yaptı. O sırada bu ikilinin yanında bulunan Beşiktaşlı Mario Gomez ise bu sohbet sırasında, sadece gülerek "Beşiktaş" demeyi tercih etti.

PODOLSKİ'DEN İDDİALI SÖZLER

Öte yandan Lukas Podolski, Euro 2016'daki şanslarıyla ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Kadroda hem çok tecrübeli hem de çok genç isimler bulunduğunu belirten Poldi, "Kampta mükemmel bir hava var. Herkes neler başarabileceğimizin farkında. Hedefimiz tabii ki en yukarıya çıkmak. Çok güçlü rakiplerimiz var ama bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu...

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler