SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Mor, Borussia Dortmund'da

Milli Takım'ın Euro 2016 kadrosunda bulunan ve uzun süredir Beşiktaş'ın gündeminde yer alan genç yıldız Emre Mor'un Borussia Dortmund'a transfer olduğu duyuruldu.

Yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan'ı Manchester City'e vermesi kesinleşen Alman ekibi Borussia Dortmund'un, Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen 18 yaşındaki Türk yıldız Emre Mor ile imza aşamasına geldiği Alman basını tarafından iddia edildi.

Transfer sezonunda ilk olarak Fransa'nın Rennes takımından 19 yaşındaki Dembele'yi de renklerine bağlayan Dortmund Emre için Danimarka temsilcisine 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Emre'nin transferi ile ilgili haberi Bild Gazetesi birinci sayfasından "Dortmund mini Messi'yi alıyor" başlığı ile duyurdurduğu haberde 1.68 cm lik boyu oyan Emre'nin santrafor oynadığı ve futbol çevrelerinde "Türk Messi" yakıştırması yapıldığı yazıldı.

Bu arada İlkay Gündoğan'ın transferi konusunda Dortmund ile Manchester City anlaştı. Buna göre 26 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşan 2 ekip Manchester City Premier Lig veya Kupa şampiyonu olursa Dortmund'a 3 milyon Euro daha ödenecek.

[Beşiktaş'tan Emre Mor harekatı](https://www.mynet.com/besiktastan-emre-mor-harekati-96745-myspor)

FRANSA'DA OLACAK

'Türk Messi' yakıştırmalarının yapıldığı Emre Mor, Fatih Terim tarafından EURO 2016 için belirlenen geniş kadroda kendisine yer bulmuş ve Ay-Yıldızlı formayı ilk kez giyme şansı yakalamıştı.

Borussia Dortmund'un Rennes'in 18 yaşındaki yıldız adayı Ousmane Dembele ile sözleşme imzalanmasının ardından bir diğer 18 yaşındaki Emre Mor'u transfer ettiği iddiası, Alman ekibinin gençleşmeye gittiği yorumlarının yapılmasına neden oldu.

[Emre Mor, UEFA'nın manşetinde!](https://www.mynet.com/emre-mor-uefanin-mansetinde-96521-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler