SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almanya Euro 2016 kadrosu açıklandı! Gomez ve Podolski...

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Euro 2016 kadrosunu açıkladı. Beşiktaş'tan Mario Gomez ve Galatasaray'dan Podolski de aday kadroda yer aldı.

Almanya A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, EURO2016 Fransa Avrupa Şampiyonası aday kadrosunu açıkladı. Kadroda iki Türk kökenli oyuncu Emre Can ve Mesut Özil'in yanı sıra Beşiktaş'lı Mario Gomez ve Galatasaray'lı Lukas Podolski de aday kadroda yer aldı.

Fransa’nın Berlin Büyükelçiliği’nde bugün Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, 10 Haziran – 10 Temmuz arası Fransa'da düzenlenecek olan EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine gidecek olan Almanya Milli Takım aday kadrosunu açıkladı.

Joachim Löw, 25 Mayıs 2016 tarihine kadar İsviçre’nin Ascona kentinde kampa girecek olan Almanya A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna şu futbolcuları davet etti:

Manuel Neuer, Bernd Leno, Marc-André ter Stegen, Emre Can, Jéróme Boateng, Jonas Hector, Benedikt Höwwedes, Mats Hummels, Shkrodan Mustafi, Sebastian Rudy, Antonion Rüdiger, Karim Bellarabi, Julian Brandt, Julian Draxler, Mario Götze, Mario Gomez, Sami Khedira, Joshua Kimmich, Toni Kroos, Thomas Müller, Mesut Özil, Lukas Podolski, Marco Reus, Leroy Sané, André Schürrle, Bastian Schweinsteiger ve Julian Weigl.

Almanya Milli Takımı, EURO2016 Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası’nda E Grubu'nda Ukrayna, Polonya ve Kuzey İrlanda’ya karşı mücadele verecek. Almanya A Milli Futbol Takımı, grubundaki ilk maçını 12 Haziran’da Fransa’nın Lille kentinde Ukrayna’ya karşı oynayacak.

Almanya A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, İsviçre'deki kamp sonrasında 31 Mayıs tarihinde EURO2016 Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası için 23 kişilik resmi kadrosunu UEFA'ya bildirecek.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler