SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ada devi, Yunus Mallı için harekete geçti!

Bundesliga'dan genç yetenekleri gözüne kestiren Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino'nun, Mainz'da forma giyen Türk milli Yunus Mallı'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

Tottenham'ın, Mainz'da gösterdiği performansla Bundesliga'da sezonun en heyecan verici oyuncularından biri haline gelen Yunus Mallı'yı transfer listesine aldığı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino'nun Yunus Mallı için 13 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. Pochettino'nun Yunus Mallı için ocak ayında da transfer için çabaladığı ancak Mainz'ın satmaya yanaşmadığının altı çizildi.

WEMBLEY'DE YAKIN TAKİP OLACAK

Milli Takımımızın mayıs ayında İngiltere ile oynayacağı maçta Harry Kane, Dele Alli, Danny Rose, Eric Dier ve Kyle Walker gibi Tottenhamlı gençlere karşı oynayacak olan Yunus Mallı'nın Wembley'deki performansının yakından takip edileceği kaydedildi.

Almanya'nın da büyük çabasına rağmen Türk Milli Takımında oynamayı tercih eden 24 yaşındaki Yunus Mallı, bu sezon Bundesliga'da forma giydiği 29 maçta 10 gol atıp 4 asist yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler