SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dortmund taraftarının sabrı taştı

Bundesliga’da 16 puanla son sırada yer alan ve 4 haftadır galibiyete hasret olan Borussia Dortmund, galibiyet parolasıyla çıktığı 19. hafta mücadelesinde evinde Augsburg’u ağırladı.

Rakibinin 64. dakikada kırmızı kart gördüğü maçtan 1-0 mağlup ayrılan Dortmund, maç sonunda taraftarların protestosuyla karşılaştı.

Signal Iduna Park’ta bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar stadı terk etmeyerek takımlarını protesto etti.

Kaleci Weidenfeller tellere çıktı

Kale arkası tribününe giden kaptan Roman Weidenfeller ile Mats Hummels, taraftarlarla bir süre konuştu.

Tellere çıkarak taraftarlara seslenen Weidenfeller, taraftarlardan özür diledi. Bu sırada sahada bulunan teknik direktör Jürgen Klopp ve diğer oyuncuların ise çok üzgün oldukları gözlendi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İŞLER YOLUNDA

1996-1997 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ni kazanmış, son olarak 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde final oynamış olan Borussia Dortmund’un, ligde 8 şampiyonluğu bulunuyor. Sezona çok kötü başlayan ve tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan sarı-siyahlılar, bu sezon Galatasaray ve Arsenal’in de bulunduğu D Grubu’nu lider tamamlayarak adını bir üst tura yazdırmıştı.
Ligde 11 mağlubiyeti bulunan ve 16 puanla son sırada yer alan Dortmund, ligin 20. haftasında deplasmanda Freiburg ile karşılaşacak. Takımlarının durumuna isyan eden taraftarlar, kötü gidişatın düzelmesini istiyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler