SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe ve Galatasaray Burak Kardeş'in peşinde!

Türk Milli Takımlarının çeşitli kategorilerinde de forma giyen Burak Kardeş, 4 büyüklerin transfer listesine girdi.

Süper Lig’de devre arası transfer sezonu yaklaşırken takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki sezon daha da azalacak olan yabancı kontenjanı için yerli ve milli futbolculara yönelen Süper Lig ekipleri, bazen aynı oyuncular için karşı karşıya geliyor.

Milli takımda da oynuyor

O futbolculardan biri de PSV Eindhoven forması giyen Burak Kardeş. Türk Milli Takımlarının çeşitli kategorilerinde de forma giyen Burak Kardeş, 4 büyüklerin transfer listesine girdi. Anadolu takımlaırnın da ilgisini çekmeyi başaran genç sağ bek, devre arası transfer sezonunun en parlak isimlerindne biri olacak.

Fenerbahçe denemeye almıştı

19 yaşındaki Burak Kardeş, PSV’de başladığı alt yapı kariyerine uzun süre başarılı bir şekilde devam etti. Son olarak Abdullah Ercan tarafından 21 yaş altı milli takıma da davet edilen Burak Kardeş, PSV forması ile genç takım seviyesinde de forma giyiyor. Sezon başında Fenerbahçe’de Ersun Yanal tarafından denenen futbolcu, istenileni verememiş ve Hollanda’nın yolunu tutmuştu. Ancak sezon içinde başarılı bir performans yakalayan Burak Kardeş, hem Fenerbahçe’nin hem de diğer büyük takımların ilgisini yeniden çekti.

Süper Lig takımları istiyor

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gelecek vaad eden futbolocular listesine giren Burak Kardeş ile Beşiktaş ve Trabzonspor da ilgileniyor. Ancak oyuncu ile en cidid ilgilenen takımlar Çaykur Rizespor, Kayserispor ve Bursaspor. Üç takım da kadrolarında yer verebilecekleri oyuncu için futbolcunun ailesi ve menajeri ile irtibata geçti. Bir dönem Birmingham City’yle de antrenmanlara çıkan Burak Kardeş, hücuma olan katkısı ve hızıyla tanınıyor. Burak Kardeş geçen sezon Feyenoord ile oynadıkları final karşılaşmasında son golü atarak takımının o kategoride şampiyon olmasını sağlamıştı.

(Eurosport)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler