SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Guardiola açılışı yaptı!

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih, yeni hocası Pep Guardiola'ya kavuştu. Bayern'e başarılar kazanmak için geldiğini belirten Katalan teknik adam, eski çalıştırıcı Jupp Heynckes'i övdü.

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in yeni hocası Pep Guardiola, takımının başında ilk basın toplantısını yaptı.

Tüm açıklamalarını Almanca yapan 42 yaşındaki çalıştırıcı, Bayern’e yeni başarılar kazandırmak için burada olduğunu belirtti. Guardiola, “Bayern Münih’te olmaktan dolayı onur duyuyorum. Onların beni istemesi büyük bir gurur. Bütün kulübe teşekkür etmek istiyorum. Münih’te müthiş bir futbol tarihi var. Buraya oyuncu olarak da gelmiştim. Bence dünyadaki en büyük kulüplerden. Kulüp ne yapması gerektiğini biliyor. Yönetim akıllı kararlar alıyor. Göreve hazırım. Benim için buraya gelmek büyük bir mücadele. Yeni bir hedefe ihtiyacım vardı. Bayern bana bu şansı verdi. Şu anda elimden gelenin en iyisini yapmak için hazırım. Umuyorum ki taraftarlara beraber bu gururu yaşayacağız” dedi. Jupp Heynckes’in kulüple yaşadığı başarılara da değinen deneyimli teknik adam, “Mutlaka beni Heynckes’le karşılaştıracaklardır. Bununla yaşamak zorundayım. Tabii ki üzerimde baskı olacak ama bu alışkın olmadığım bir şey değil. Bazen hoca olarak düşüşler yaşarsınız. Profesyonel teknik direktörlüğümün ilk yılında düşüş yaşamıştım. Neyse ki şimdi çok daha iyi durumdayım. Zirvedeki bir takımı devraldım. Üç kupa büyük bir başarı. Bayern’de hocaysanız her zaman başarılı olmanız gerekir” diye konuştu

Pep için epeyce uğraştık
Katalan çalıştırıcının basın toplantısında açıklama yapan Bayern Münih CEO’su Karl-Heinz Rummenigge, “Pep’i ikna etmek için epeyce uğraştık Pep’le birlikte olduğumuz için çok şanslıyız. Dünyanın en iyi hocalarından biri. Gelmesi Alman futbolu için güzel bir haber” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler