SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Robin van Persie için Bayern Münih iddiası

Geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaratan Robin van Persie için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Alman devi Bayern Münih'in Robin van Persie'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi. Forvet bölgesinde problem yaşayan Bayern Münih'in Robin van Persie'yi listesine eklediği ve gerekli çalışmaları başlatacağı kaydedildi...

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bu sezon forma giyemeyen ve takımdaki geleceği merak konusu olan Hollandalı yıldız Robin van Persie için flaş bir transfer iddiası geldi.

Alman basınının iddiasına göre Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih, kadrosuna Robin van Persie'yi katmayı düşünüyor.

LEWANDOWSKI VE MULLER...

Robert Lewandowski'nin takımda tek forvet olarak kalması, Thomas Müller'in de yaşadığı sakatlık nedeniyle forvet sıkıntısı çeken Bayern'in kısa vadeli bir çözüm düşündüğü ve bu sebepten dolayı tecrübeli bir forveti takıma kazandırmak istediği belirtildi. Bayen, son oynadıkları Celtic maçında forvet sıkıntısı çekmiş ve maça forvetsiz çıkmıştı.

MARIO GOMEZ DE ADAYLAR ARASINDA!

Alman devinin devre arasında transfer etmek istediği futbolcular arasında en ciddi adayların van Persie'nin dışında Edin Dzeko ve Stefan Kiessling'in olduğu ancak Dzeko'nun bonservisinin yüksek olması ve Kiessling'in performans düşüklüğünün soru işareti olduğu kaydedildi.

Bayern'in ayrıca Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez ve Hoffenheim'ın forveti Sandro Wagner ile de ilgilendiği belirtildi.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler