SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayern'in yeni hocası Jupp Heynckes

Yaklaşık 4 yıl önce emekliye ayrıldığını duyuran Jupp Heynckes, bu kararından dönerek yeniden Bayern Münih'in başına geçmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran Bayern Münih'in teknik direktör arayışında sürpriz bir isme yöneldiği iddia edildi. Bild gazetesinde yer alan habere göre Bavyera ekibi, 2013 yılında emekliye ayrıldığını duyuran eski teknik direktörü Jupp Heynckes'i bu kararından döndünderek sezon sonuna kadar takımın başına getirmeyi planlyor. Haberde tecrübeli teknik adamın da bu öneriye sıcak baktığı ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağı ifade edildi.

72 yaşındaki Jupp Heynches göreve gelmesi durumunda Bayern Münih'teki 4. dönemine başlayacak. Alman teknik adam daha önce 1987-91 ve 2011-13 yılları arasında Bavyera ekibini çalıştırmış, 2008-09 sezonunun son 5 haftasında da geçici olarak takımın başına geçmişti.

Heynckes, son olarak görev yaptığı 2012-13 sezonunda Bayern Münih'e Bundesliga, Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası şampiyonlukları kazandırarak tarihi bir başarıya imza atmış, ardından görevini Pep Guardiola'ya devretmişti. Tecrübeli teknik adamın Bayern Münih kariyerinde toplam üç Bundesliga, bir Şampiyonlar Ligi, bir Almanya Kupası ve üç Almanya Süper Kupası zaferi bulunuyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler