SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayern Münih Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdı

Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye deplasmanda 3-0 mağlup olarak ağır bir yara alan Bayern Münih'te Carlo Ancelotti depremi! Alman ekibi Bayern Münih, İtalyan çalıştırıcı Carlo Ancelotti'yle yollarını ayırdığını açıkladı. Ancelotti'nin yerine Bayern'in başına geçici olarak yardımcısı Willy Sagnol geçti.

Bayern Münih'te Carlo Ancelotti ile yollar ayrıldı. Bayern'in Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Paris Saint-Germain'e 3-0 mağlup olmasının ardından İtalyan teknik direktör, görevinden ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde alınan ağır mağlubiyetin ardından Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Ancelotti ile toplantı yapacaklarını belirtmiş ve yol ayrımının sinyallerini vermişti.

Yapılan toplantı sonrası kulüp internet sitesinden bir açıklama yayınlayan Rummenige, Carlo Ancelotti ile yolların ayrıldığını açıkladı.

'PROFESYONEL BİR KARAR VERMELİYDİK'

Alman ekibinin resmi internet sitesinden açıklama yapan Bayern CEO'su Karl-Heinz Rummenige, 'Sezon başından itibaren takımın performansı beklentilerimizi karşılamadı. PSG yenilgisi, bazı değişiklikler yapmamız gerektiğini bize açıkça gösterdi. Salihamidzic ve Ancelotti'yle ciddi bir toplantı yaptık kararımızı bildirdik' ifadelerini kullandı.

Ancelotti ile dostluğunun süreceğini söyleyen Rummenige, 'Carlo'ya Bayern'e verdiği katkılar ve bizimle yaptığı işbirliği için teşekkür ediyorum. Carlo her zaman arkadaşım olarak kalacak ancak Bayern için profesyonel bir karar vermeliydik. Artık takımın olumlu bir gelişme göstererek gerçek performansına ulaşmasını bekliyorum. Böylece hedeflerimize ulaşabiliriz' şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamada Ancelotti'nin boşluğunu, yeni bir teknik direktör gelene kadar İtalyan teknik adamın yardımcısı Willy Sagnol'ün dolduracağını ve Bundesliga'da oynanacak Hertha Berlin maçında takımın başında olacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler