SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Mor için Zenit de devreye girdi

Emre Mor'un hangi takıma transfer olacağı hala belirsizliğini koruyor. İtalyan devi Inter'e imza atması beklenen milli futbolcu için son olarak Rusya Ligi takımlarından Zenit'in de devreye girdiği öğrenildi.

Emre Mor'un yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor. Borussia Dortmund'un transfer görüşmeleri için izin verdiği Milli futbolcunun Inter ile anlaşması bekleniyordu. Ancak İtalyan ekibi, Dortmund ile anlaşamayınca transfer suya düştü. Inter ile anlaşamayan Emre için bu sefer de Zenit'in devreye girdiği iddia edildi.

ZORC: ''EMRE HALA BİZİM OYUNCUMUZ''

Alman Kicker gazetesine konuşan Borussia Dortmund teknik direktörü Michael Zorc, genç yıldızın Inter'e transferinin gerçekleşmediğini söylerken ''Inter ile görüşmelerimiz durmuş gibi gözüküyor. Hala bizim futbolcumuz ve çalışmalarını sürdürüyor'' şeklinde konuştu.

Emre Mor'un Inter'e transferinin gerçekleşmemesi üzerine Rusya Ligi takımlarından Zenit'in de transfer için devreye girdiği belirtildi. Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Zenit'in Emre için harekete geçtiği kaydedilirken genç futbolcunun Rusya'ya gitmeye sıcak bakmadığı iddia edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler